Keuken laten wrappen

Keuken laten wrappen? Keukenwrap is de specialist in het wrappen van keukens. U kunt ervoor kiezen om uw keuken zelf te wrappen, echter raden wij dit niet aan. Wanneer u zelf uw keuken wilt wrappen moet u aan veel dingen denken. Zo moet u weten hoeveel folie u nodig heeft en dan is het nog maar de vraag of alles wel in een keer goed gaat. Wrapfolie is eenmaal duur, wanneer u een fout maakt met het wrappen van uw keuken komt u erg duur uit. Wij raden u daarom aan om altijd een professional uw keuken te laten wrappen. Vraag direct een offerte op maat aan.

Zelf keuken wrappen – Nadelen

Uit ervaring weten wij dat zelf keukens wrappen, vaak fout gaat. Wanneer u geen ervaring heeft met het wrappen van keukens, komt u vaak niet uit met het aantal m2 wrapfolie en u weer nieuwe wrapfolie moet aanschaffen. Wat ook vaak voorkomt is dat er bubbeltjes achterblijven. Hierdoor ziet de wrap er niet meer egaal uit. Na verloop van tijd, bestaat de kans dat de wrapfolie gaat scheuren door de bubbeltjes. 

Wanneer u zelf geen ervaring of verstand heeft van wrapfolie, bestaat er ook de kans dat u de verkeerde wrapfolie aanschaft. De wrapfolie moet niet te dun zijn, wanneer de wrapfolie te dun is zullen krassen en scheuren in de wrapfolie snel zichtbaar zijn. Verder kan het ook voorkomen dat de folie na verloop van tijd loslaat. Dit heeft allemaal te maken met de kwaliteit van de wrapfolie en hoe de wrapfolie is aangebracht op de keuken.

Folie van keukenkastjes verwijderen – Keuken laten wrappen

Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen, raden wij het niet aan om uw keuken zelf te wrappen. Er wordt te makkelijk over nagedacht, maar achteraf zal blijken dat u veel duurder uitkomt als u hier geen verstand van heeft. Wat kunt u dan wel zelf doen? Wanneer u eenmaal de kleur van de keuken wrap zat bent, kunt u ervoor kiezen om uw keuken opnieuw te laten wrappen met een andere kleur. U kunt wel zelf de folie van de keukenkastjes verwijderen. 

Hoe verwijder ik zelf de folie van mijn keukenkastjes? Dat is de vraag die wij wel eens krijgen, wanneer iemand toe is aan een nieuwe wrapfolie voor zijn keuken. Allereerst raden wij aan om te beginnen bij de hoeken van de keukenkastjes. Hier kunt u beginnen met het losmaken van een hoekje. Om het voor u zelf makkelijk te maken, raden wij aan om een föhn te gebruiken. Hiermee kunt u de wrapfolie goed warm föhnen, zodat de wrap makkelijker loslaat. Wanneer u eenmaal de wrap los krijgt, moet u voorzichtig de wrap eraf trekken. Als u hier eenmaal klaar mee bent, is het van belang om de ondergrond van de keukenkastjes schoon te maken. Zo voorkomt u dat er nog lijm achterblijft.

Wrap geen keuken zonder ervaring!

 

Keuken laten wrappen
Keuken laten wrappen

FAQ

Waarom keuken laten wrappen?

Keuken laten wrappen kent vele voordelen. Het is voordeliger dan het vervangen van uw huidige keuken, het geeft uw keuken een nieuwe look en het is binnen 1 dag geregeld!

Kan ik mijn keuken voordelig laten wrappen?

Wij hanteren altijd de scherpste prijzen voor onze klanten. Zo kunt u al vanaf €249 uw keuken laten wrappen bij ons.

Kan ik ook meubels laten wrappen?

Bij Keukenwrap beschikken wij over een team van ervaren wrappers. Naast het wrappen van uw keuken kunt u ook uw meubels bij ons laten wrappen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Heeft u vragen over het wrappen van uw keuken of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.nl. Wij helpen u graag verder. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze projecten.

Untitled-1@2x

Info

Op nationaal niveau actief
info@keukenwrap.nl
0648884359

Website made by Novabrand | Sitemap

Meer informatie:

Keuken zwart wrappen

Volg ons

Internationaal actief met keuken wrappen, waaronder:

Keuken wrappen Den Haag
Keuken wrappen Rotterdam
Keuken wrappen Breda