Zoek niet meer verder.
Laat uw keuken door ons wrappen.

Keuken wrappen

Keuken wrappen? Bij Keukenwrap bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé specialisten op het gebied van keuken wrappen. Zo kunt u uw keuken er weer als nieuw uit laten zien en bespaart u ook flink op uw kosten, aangezien keuken wrappen veel voordeliger is dan het vernieuwen van uw keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte op maat aan. U ontvangt de volgende werkdag al een offerte!

Waarom keukenwrappen?

Voordelig

Keuken wrappen is nou eenmaal veel voordeliger dan het vervangen van uw huidige keuken. Bij ons kunt u al uw keuken wrappen vanaf €250 (afhankelijk van de grootte van uw keuken).

Verbluffend resultaat

Wanneer wij klaar zijn met het wrappen van uw keuken, ziet uw (oude) keuken er weer als nieuw uit. Meer dan 200 klanten zijn u voorgegaan en de resultaten zijn verbluffend.

Binnen 1 dag geregeld

Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van keukens, van Nederland tot aan België. Door onze expertise kunnen wij uw complete keuken wrappen binnen 1 dag! Wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen, zal het een aantal weken duren voordat de keuken wordt geleverd.

Geholpen klanten

Offerte aanvragen

Keuken laten wrappen

Keuken wrap is al jaren actief binnen Nederland en België. Met meer dan 5 jaar aan ervaring en meer dan 200 tevreden klanten, zijn wij de specialisten op het gebied van keukens wrappen. Ons team bestaat dan ook alleen uit specialisten die ervaren zijn in het wrappen van keukens. Hierdoor maken wij het mogelijk om keukens van welk formaat dan ook, binnen 1 dag te wrappen. Daarnaast beschikt keuken wrap over de hoogste kwaliteit folie. U heeft bij ons een ruime keuze uit folie kleuren en folie materiaal. Zo kunt u kiezen voor een matte folie, hoogglans folie of folie met opdruk. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo is er voor ieder wat wils. Kortom, wanneer u kiest voor keuken wrap, kiest u voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Zo realiseren wij voor onze klanten hun droomkeuken!

Realiseer uw droomkeuken – Keuken wrap folie

Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om uw complete keuken te verbouwen, zodat u uw droomkeuken kunt realiseren. Keuken wrap geeft uw keuken een tweede leven. Wij doen dit door het wrappen van keukens. U kunt kiezen uit een ruim assortiment folies, zo kunt u kiezen uit allerlei kleuren maar ook uit verschillende soorten materiaal folies.

De keuken compleet verbouwen is vaak zonde van uw geld. De reden voor het verbouwen van de keuken is in de meeste gevallen de kleur van de keuken. Wanneer u een nieuw keuken laat inbouwen, zal deze in de meeste gevallen ook niet veel verschillen van de huidige keuken. Door onze ruime keuze aan wrapfolies, is er voor ieder wat wils. U bespaart niet alleen een hele hoop geld, maar ook voorkomt u veel moeite. Het inbouwen van een nieuwe keuken kost eenmaal veel meer tijd. De huidige keuken moet worden gedemonteerd waarna de nieuwe keuken moet worden geïnstalleerd. Wanneer u de montage uitbesteed zullen er ook nog eens extra kosten bij komen kijken.

Keukenwrap beschikt over een team van professionals die binnen één dag uw complete keuken een totaal andere look geven. U komt veel voordeliger uit en u bespaart uzelf een hoop moeite. Realiseer daarom vandaag nog uw droomkeuken door een afspraak in te plannen!

Wat is Keukenwrappen

Bij keuken wrappen krijgt uw huidige keuken een volledig nieuwe look door wrap folie aan te brengen op uw keuken. Dit voorkomt hoge kosten, aangezien u niet een nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. Daarnaast is keuken wrappen binnen enkele uren geregeld.

Kan je zelf je keuken wrappen?

U kunt uw keuken zelf wrappen, maar in 9/10 gevallen gaat dit fout. Keuken wrappen ziet er makkelijk uit maar het snijden en aanbrengen van wrap folie vergt ervaring.

Hoelang duurt keuken wrappen?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw keuken. Hoe groter de keuken, des te meer tijd wij nodig hebben. Binnen 1 dag is uw keuken gegarandeerd gewrapt!

Contact

Heeft u vragen over het wrappen van uw keuken of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.nl. Wij helpen u graag verder. Volg ons ook op Facebook en Instagram.