Keuken wrappen kosten

Benieuwd naar keuken wrappen kosten voor het wrappen van uw keuken? Bij Keukenwrap kunt u al uw keuken laten wrappen vanaf €250. Natuurlijk is de prijs wel afhankelijk van de grootte van uw keuken. Wilt u precies weten wat de kosten bedragen voor keuken wrappen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers zullen u z.s.m. een vrijblijvende offerte op maat op sturen. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en foto’s op te sturen van uw keuken. Zo kunnen wij direct de prijs vaststellen voor het wrappen van uw keuken, geheel naar uw wensen. Heeft u andere vragen over de kosten van keuken wrappen? Chat dan direct met een van onze medewerkers via de Whatsapp knop op onze website. 

Keuken wrappen prijs 

De prijs voor het wrappen van uw keuken, hangt af van een aantal factoren. 

  • Grootte van uw keuken
    Hoe groter uw keuken, hoe meer wrapfolie er nodig is om uw keuken te wrappen. Daarnaast zijn wij ook langer bezig met het wrappen van een grote keuken, waardoor wij meer uren moeten rekenen. 
  • Materiaal
    Ook hangt de prijs af van de wrap folie die u kiest. Kiest u voor een hogere kwaliteit wrap folie, dan zal de prijs ook hoger uitvallen. Toch raden wij onze klanten altijd aan om te kiezen voor onze hoogste kwaliteit folie. Hierdoor kunt u jaren genieten van uw gewrapte keuken, zonder dat de folie loslaat of scheurt. 
  • De huidige status van uw keuken
    Wanneer uw keuken niet in goede staat is, kan de wrap folie niet goed blijven plakken. Hierdoor kan de wrapfolie binnen de kortste keren loslaten. Het is daarom belangrijk dat uw keuken in goede staat is en deze geheel schoon is zonder vuil. 

 

Kopie van prijzen keukenwrap
Keukenwrap prijzen

Vraag direct een offerte aan!

Keuken wrappen kosten
Keuken wrappen kosten

Direct een offerte!

Vrijblijvende offerte op maat – Keuken wrappen kosten

Bij Keukenwrap kunt u al uw keuken wrappen vanaf €250. Hierbij gaan wij uit van een kleine keuken, wanneer u zeker wilt weten hoeveel de kosten bedragen voor het wrappen van uw keuken, raden wij aan om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Hoe werkt dit? U vult eenvoudig uw gegevens in en upload vervolgens een foto van uw keuken. Zo kunnen onze medewerkers precies een prijs voor uw keuken opstellen. Hierna zult u worden gecontacteerd door een van onze medewerkers en wordt alles nagelopen, waarna een datum kan worden ingepland om uw keuken te wrappen. Keuken wrappen kosten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

FAQ

Hoeveel kost wrappen keuken?

De kosten voor het wrappen van uw keuken is afhankelijk van de staat van de keuken, het formaat van de keuken en de wrap folie waarvoor u kiest. Wij kunnen uw keuken al wrappen vanaf €249! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de exacte kosten.

Wat is goedkoper keuken spuiten of wrappen?

Het wrappen van uw keuken is de voordeligste variant. Door onze hoogwaardige wrap folie, kunt u jarenlang blijven genieten van uw keuken.

Hoe lang gaat een gewrapte keuken mee?

Een gewrapte keuken gaat jaren mee. Onder normale omstandigheden gaat een gewrapte keuken tot wel 10 jaar mee!

Contact

Heeft u vragen over het wrappen van uw keuken of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.nl. Wij helpen u graag verder.

Untitled-1@2x

Info

Op nationaal niveau actief
info@keukenwrap.nl
0648884359

Website made by Novabrand | Sitemap

Meer informatie:

Keuken zwart wrappen

Volg ons

Internationaal actief met keuken wrappen, waaronder:

Keuken wrappen Den Haag
Keuken wrappen Rotterdam
Keuken wrappen Breda