Mogelijkheden zijn eindeloos

Keukenkastjes wrappen

Bij Keukenwrap zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij realiseren uw droomkeuken namelijk binnen een dag. Daarnaast zult u bij ons nooit teveel betalen, dit komt omdat wij altijd werken met een offerte op maat. Geen keuken is hetzelfde, waardoor de prijs ook verschilt. Bij ons heeft u ook een ruime keuze aan wrapfolie voor het wrappen van uw keuken. Zo kunt u kiezen uit goedkopere wrap folie of juist voor de duurdere variant. Wij raden echter altijd aan om te kiezen voor de hoogste kwaliteit wrap folie. Zo kunt u jaren blijven genieten van uw keuken. Wanneer u uw keuken bij ons wilt laten wrappen, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten folie. U kunt kiezen uit matte folie, hoogglans folie of folie met opdruk. De wrap folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils.

Keuken wrappen

Waarom keukenwrappen?

Kan ik alleen mijn keukenkastjes wrappen?

Bij Keukenwrap bepaalt de klant. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gehele keuken te laten wrappen of alleen de keukenkastes.

Kan ieder keukenkastje gewrapt worden?

Ieder keukenkastje kunnen wij wrappen. U bepaalt de wrap kleur en eventueel het patroon, de rest regelen wij!

Hoeveel kost het om mijn keukenkastjes te wrappen?

De prijs voor het wrappen van keukenkastjes hangt af van een aantal factoren. Zo hangt het af van het aantal keukenkastjes en de wrap folie waarvoor u kiest.

Tevreden klanten

Offerte aanvragen

Contact

Heeft u vragen over het wrappen van uw keuken of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.nl. Wij helpen u graag verder. Blijf op de hoogte van ons werk door ons te volgen op Facebook en Instagram.