Keukenkastjes wrappen

Keukenkastjes wrappen? Dan zijn wij dé partij die u zoekt! Uw ‘’oude’’ keuken, geven wij een tweede leven. Hierdoor herkent u uw oude keuken niet meer terug. Uw huidige keuken oogt niet alleen nieuw, u komt ook veel voordeliger uit. Het vervangen van een keuken kost veel geld en ook erg veel moeite. Wilt u dit voordeliger uitkomen en u zelf moeite besparen? Kies dan voor het wrappen van uw keukenkastjes. Wij wrappen uw keukenkastjes zodanig professioneel, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw keuken. Naast keukenkastjes wrappen van de buitenkant, kunt u er ook voor kiezen om de binnenkant van uw keukenkastjes mee te wrappen.

Keuken bestickeren – Keukenkastjes wrappen

Keuken bestickeren? Bij Keukenwrap bent u aan het juiste adres. Bij ons zijn de mogelijkheden (op het gebied van keuken wrappen) eindeloos. Met jaren aan ervaring, professionele medewerkers en onze passie voor het vak, realiseren wij uw droomkeuken. Zo kunt u bij ons al een keuken bestickeren vanaf €250. Het bestickeren van uw keuken, regelen wij slechtst binnen 1 dag! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Keukenkastjes wrappen kunnen wij al namelijk binnen 1 dag voor u regelen.

Keuken wrappen after
Keukenkastjes wrappen
IMG_20200512_160128
IMG_20200512_160128

Wrappen keuken – De mogelijkheden

Bij Keukenwrap zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij realiseren uw droomkeuken namelijk binnen een dag. Daarnaast zult u bij ons nooit teveel betalen, dit komt omdat wij altijd werken met een offerte op maat. Geen keuken is hetzelfde, waardoor de prijs ook verschilt. 

Bij ons heeft u ook een ruime keuze aan wrapfolie voor het wrappen van uw keuken. Zo kunt u kiezen uit goedkopere wrap folie of juist voor de duurdere variant. Wij raden echter altijd aan om te kiezen voor de hoogste kwaliteit wrap folie. Zo kunt u jaren blijven genieten van uw keuken. Wanneer u uw keuken bij ons wilt laten wrappen, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten folie. U kunt kiezen uit matte folie, hoogglans folie of folie met opdruk. De wrap folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils.

FAQ

Kan ik alleen mijn keukenkastjes wrappen?

Bij Keukenwrap bepaalt de klant. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gehele keuken te laten wrappen of alleen de keukenkastes.

Kan ieder keukenkastje gewrapt worden?

Ieder keukenkastje kunnen wij wrappen. U bepaalt de wrap kleur en eventueel het patroon, de rest regelen wij!

Hoeveel kost het om mijn keukenkastjes te wrappen?

De prijs voor het wrappen van keukenkastjes hangt af van een aantal factoren. Zo hangt het af van het aantal keukenkastjes en de wrap folie waarvoor u kiest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Heeft u vragen over het wrappen van uw keuken of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.nl. Wij helpen u graag verder. Blijf op de hoogte van ons werk door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Untitled-1@2x

Info

Op nationaal niveau actief
info@keukenwrap.nl
0648884359

Website made by Novabrand | Sitemap

Meer informatie:

Keuken zwart wrappen

Volg ons

Internationaal actief met keuken wrappen, waaronder:

Keuken wrappen Den Haag
Keuken wrappen Rotterdam
Keuken wrappen Breda